Ο νέος υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος Revolution EVO EL 128 τομών της GE ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζόμενων για μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των τύπων ασθενών και εξετάσεων, ακόμα και των πιο εξειδικευμένων, παρέχοντας αρτιότερη ποιότητα εικόνας. Η αναβάθμιση του Διαγνωστικού Κέντρου με αξονικό τομογράφο 128 τομών έχει σαν αποτέλεσμα να δίδεται χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας στον εξεταζόμενο και συνάμα να επιτυγχάνεται αυξημένη ταχύτητα με περιορισμό στη διάρκεια της εξέτασης.

Εξοπλισμός

Revolution EVO

Το διαγνωστικό κέντρο Βιομέριμνα διαθέτει τον αξονικό τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας 128 τομών Revolution EVO της  εταιρίας General Electric.

Κύρια χαρακτηριστικά του αξονικού τομογράφου 128 τομών Revolution EVO είναι η διενέργεια εξετάσεων με πολύ χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας σε σχέση με άλλα συστήματα αξονικής τομογραφίας (έως και 50%) που δέχεται ο εξεταζόμενος, η δυνατότητα εκτέλεσης  όλων των εξετάσεων σε όλες τις ανατομικές περιοχές του σώματος (εγκέφαλος,  σπλαχνικό κρανίο, τράχηλος, άνω και κάτω κοιλίας, σπονδυλικής στήλης, άνω και κάτω άκρων), αξονικές αγγειογραφίες ολόκληρου του σώματος (εγκεφάλου, τραχήλου, θωρακικής και κοιλιακής αορτής , λαγονίων και περιφερικών αγγείων) και η ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας για την ακριβέστερη διάγνωση – ακόμα και όταν εκτελούνται πολύπλοκες εξετάσεις.

Η σωστή δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά σημαντική για τους ασθενείς. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι είναι σημαντικό να περιορίσουμε την έκθεση των ασθενών στην απολύτως απαραίτητη ακτινοβολία χωρίς να έχουμε καμία μείωση της διαγνωστικής αξίας της εξέτασης.

Ο αξονικός τομογράφος Revolution EVO διαθέτει την τεχνολογία ASIR που επιτρέπει την απεικόνιση των εξετάσεων με εξαιρετικά χαμηλές δόσεις (έως και 50%) για όλες τις εξετάσεις και όλους τους ασθενείς έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε με σιγουριά υψηλό επίπεδο φροντίδας.  

Οι παιδιατρικοί ασθενείς παρουσιάζουν ένα διαφορετικό σύνολο προκλήσεων. Για αυτούς τους ασθενείς, η ταχύτητα και η χαμηλή δόση είναι κρίσιμα. Το σύστημα αξονικής τομογραφίας Revolution EVO διαθέτει εξειδικευμένα πρωτόκολλα εξετάσεων για παιδιά, προκειμένου να μην λαμβάνουν μεγάλη δόση ακτινοβολίας για όλο το φάσμα των εξετάσεων.

Εκτός αυτού γνωρίζοντας την αξία της αξονικής τομογραφίας στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα σε ασθενείς υψηλού κινδύνου μπορούμε  να βοηθήσουμε στην πρόληψη  σημαντικού αριθμού θανάτων.  Το σύστημα Revolution EVO χρησιμοποιώντας ειδικούς σαρωτές GE CT και νέα πρωτόκολλα χαμηλής δόσης (Low Dose CT Lung Screening Option) διαθέτει ειδική εξέταση πνεύμονα χαμηλής δόσης για την διενέργεια προληπτικών εξετάσεων.

Τέλος το Revolution EVO διαθέτει Smart τεχνολογίες ροής που έχουν σχεδιαστεί για βελτιωμένη  παραγωγικότητα εξετάσεων.  Διαθέτει αυτοματοποιημένες τεχνολογίες με τις οποίες μπορούμε να εκτελέσουμε περισσότερες εξετάσεις σε μικρότερο χρόνο έως και 40% πιο αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας γρήγορη εξέταση για ασθενείς μεγάλους και μικρούς.

Οι εξαιρετικές δυνατότητες του συστήματος Revolution EVO γίνονται ιδιαιτέρως εμφανείς με το να εξασφαλίζουν εξετάσεις υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας έχοντας πολύ καλή ποιότητα εικόνας, μειώνοντας σημαντικά (έως και 50%) την δόση ακτινοβολίας και πραγματοποιώντας  πλήρως όλες τις εφαρμογές  με υψηλής ποιότητας εξετάσεις σε πολύ μικρό χρόνο.

Revolution EVO Interactive Brochure

Τμήματα