Αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης υπόστασης είναι το σώμα, με όλα τα εξωτερικά, φυσικά χαρακτηριστικά του που καθιστούν το κάθε άτομο μοναδικό και συνάμα ίδιο με όλους τους υπόλοιπους. Όπως συμβαίνει με καθετί ανθρωπινό, το σώμα αλλάζει, πεθαίνει και αναγεννιέται ξανά και ξανά. Το γήρας είναι φυσικό και ευπρόσδεκτο. Σήμερα όμως έχουν αναπτυχθεί επιστημονικοί τρόποι που κάνουν τα σημάδια της ζωής και του χρόνου πιο απαλά πάνω στο δέρμα. Στο ιατρικό κέντρο Bio-Merimna E.M.L στα Άνω Λιόσια έχει δημιουργηθεί μία εξειδικευμένη ομάδα που προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθητική Σώματος για Επιδερμίδα Σφριγηλή και Νέα

Από τη στιγμή που γεννιέται ένας άνθρωπος, ο οργανισμός δουλεύει πυρετωδώς όχι μόνο για να τον κρατήσει στη ζωή αλλά και για να ανταποκρίνεται στις κινητικές και διανοητικές απαιτήσεις της καθημερινότητας. Στις μέρες μας είναι δυνατόν να κάνετε και εσείς κάτι καλό για το σώμα σας και να του ανταποδώσετε τη χάρη της ζωής. Με τη βοήθεια των ποικίλων θεραπειών για την αισθητική σώματος, είστε σε θέση να «βάλετε μπρος» στις διάφορες λειτουργίες του οργανισμού που επιβραδύνονται με το πέρασμα των χρόνων και να νιώσετε και πάλι νέοι. Ορισμένες τέτοιες θεραπείες που προσφέρονται από το Bio-Merimna είναι:

Άνδρες και γυναίκες που ψάχνουν τρόπο να νικήσουν το τοπικό πάχος βρίσκουν τη χαμένη αυτοπεποίθησή τους χάρη στην ανώδυνη και ασφαλή θεραπεία Cavitation ή σπηλαίωση η οποία λειτουργεί καταστρέφοντας μόνιμα τα λιποκύτταρα μέσω της υγροποίησης από τα υπερηχητικά κύματα χωρίς ο ασθενής να έχει την οποιαδήποτε ενόχληση.Η θεραπεία αυτή είναι ιδανική για μείωση λίπους σε σχεδόν όλες τις περιοχές του σώματος και παράλληλα βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η σμίλευση του σώματος με ραδιοσυχνότητες επιτυγχάνεται μέσω της έντονης σύσφιξης του δέρματος.Οι ραδιοσυχνότητες δεν συσφίγγουν μόνο το δέρμα αλλά λεπταίνουν τον λιπώδη ιστό και βελτιώνουν τον τόνο του δέρματος χωρίς να απαιτείται αποθεραπεία ή να προκαλούν δυσφορία και πόνο. Αυτή η ανώδυνη διαδικασία παράλληλα μειώνει την κυτταρίτιδα, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και απαλλάσσει από τις λιπώδεις εναποθέσεις που δεν μπορούν να εξαλειφθούν με την άσκηση.

Μία ακόμη θεραπεία που συγκαταλέγεται στην αισθητική σώματος και λειτουργεί ως όπλο κατά του λίπους και της κυτταρίτιδας είναι η Vacuum ή μασάζ κενού. Ένα επαγγελματικό μηχάνημα πραγματοποιεί λεμφικό μασάζ στην περιοχή που σας ενδιαφέρει (π.χ. κοιλιά, γλουτούς, κ.ά.), μειώνοντας την κατακράτηση υγρών και αποβάλλοντας τις τοξίνες. Η κυτταρίτιδα υποχωρεί, το τοπικό λίπος χάνεται, η χαλάρωση μειώνεται και το άτομο αισθάνεται χαλαρό και ανανεωμένο.

Κλινική Δερματολογία και Αισθητική Ιατρική