Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό, αλλά η έννοια του ωραίου αποτελεί ένα διαχρονικό ερώτημα. Όποια πρότυπα ομορφιάς φαίνεται να κερδίζουν τις περισσότερες ψήφους τη μια «μέρα» αλλάζουν την επόμενη σύμφωνα με τις τάσεις της κάθε εποχής. Ένα χαρακτηριστικό εξωτερικής εμφάνισης που μοιάζει όχι μόνο να έχει εδραιώσει τη θέση του αλλά επίσης να έχει επεκταθεί και στα δύο φύλα είναι τα κορμιά χωρίς τρίχες. Ξυραφάκια και κερί αποτελούν τις πιο γνωστές πρακτικές αποτρίχωσης, αλλά είναι ανίκανες να λύσουν οριστικά το πρόβλημα της τριχοφυΐας. Το Laser αποτρίχωσης είναι η σύγχρονη μέθοδος που προσφέρει μέσα σε λίγο χρόνο και χωρίς πόνο αποτελέσματα που κρατούν για χρόνια. Το ιατρικό κέντρο Bio-Merimna στα Άνω Λιόσια απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό που έχει τις γνώσεις και τον εξοπλισμό για να αφήσει το σώμα σας απαλό σαν πούπουλο για πάντα, με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία.

Μέθοδοι Laser Αποτρίχωσης

Η οριστική λύση στην τριχοφυΐα ήρθε με την τεχνολογία του Laser αποτρίχωσης. Το φαινόμενο της φωτοθερμόλυσης εξηγεί τη λειτουργία των μηχανημάτων αυτών. Με απλά λόγια, το ειδικό μηχάνημα εκπέμπει φως, το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη των τριχών και μετατρέπεται σε θερμότητα. Η θερμότητα καταστρέφει τους θύλακες των τριχών, με αποτέλεσμα να μην αναγεννιούνται και να μην εμφανίζονται ξανά. Πρόκειται για μια ανώδυνη και ασφαλή μέθοδο αποτρίχωσης για όλους και όλες. Τι εξοπλισμό διαθέτει το Bio-Merimna για αποτρίχωση με Laser;

Η θεραπεία Laser αποτρίχωσης με Αλεξανδρίτη είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος με πάμπολλους ευχαριστημένους ανθρώπους παγκοσμίως. Πρόκειται για μια ενδεδειγμένη πρακτική με ασυναγώνιστα αποτελέσματα. Το μηχάνημα εκπέμπει μονοχρωματικό φως, στοχεύοντας στις τρίχες σε κάθε περιοχή του σώματος (μουστάκι, μασχάλες, στήθος, ευαίσθητη περιοχή, χέρια, πόδια, πλάτη, κ.ά.), εκτός από το τριχωτό της κεφαλής.

Ένα τυπικό μηχάνημα Laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη χρησιμοποιείται σε άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα και σκουρόχρωμες τρίχες, καθώς σε αυτήν την κατηγορία έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι με σκούρη επιδερμίδα ή μαυρισμένοι από τον ήλιο δεν μπορούν να επωφεληθούν από την αποτριχωτική αυτή μέθοδο, καθώς το φως απορροφάται από τη μελανίνη όχι αποκλειστικά των τριχών αλλά και του δέρματος, κάνοντας τη διαδικασία μη αποτελεσματική και επώδυνη.

Με το DEKA Laser Αλεξανδρίτη με τεχνολογία MOVEO που βρίσκεται στο Bio-Merimna, η μόνιμη αποτρίχωση είναι προσιτή σε όλους. Ανεξάρτητα από το χρώμα της επιδερμίδας σας, μπορείτε τώρα να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ανώδυνα και με ασφάλεια χάρη σε αυτό το υψηλής ταχύτητας μηχάνημα Laser Αλεξανδρίτη. Ο αριθμός των ραντεβού εξαρτάται από το μέγεθος της περιοχής και την τρίχα, αλλά ήδη από την πρώτη συνεδρία θα δείτε μείωση στην ανάπτυξη των τριχών. Κλείστε μια επίσκεψη σήμερα κιόλας και πείτε αντίο στην τριχοφυΐα. Μια ζωή με φυσικά απαλό και λείο δέρμα σας περιμένει.

Κλινική Δερματολογία και Αισθητική Ιατρική