Το ανθρώπινο σώμα, θνητό και ιερό, χαρίζει τη χαρά της κίνησης και της αφής σε όλους, χωρίς διακρίσεις. Αυτό κρατά τον καθένα μας στη ζωή –κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για αυτό, κάθε φορά που παρατηρείτε ένα ψεγάδι ή κάποια χαλάρωση, θα πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι για αυτήν την απόδειξη ύπαρξης. Στην περίπτωση όμως που τα σημάδια αυτά έχουν αρνητική επίδραση στην ψυχολογία και στον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους ειδικούς στο διαγνωστικό κέντρο Bio-Merimna των Άνω Λιοσίων, καθώς αυτοί κατέχουν τη γνώση και την εμπειρία στην ιατρική αισθητική σώματος να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις.

Θεραπείες Μαλλιών ως Κομμάτι της Ιατρικής Αισθητικής

Αν και πολλές φορές χρησιμοποιούμε τη λέξη τρίχες για να δηλώσουμε κάτι ασήμαντο, συνταρακτικό γίνεται το πρόβλημα όταν αυτές λείπουν από το κεφάλι ενός ανθρώπου που τις θέλει. Με την ιατρική αισθητική προσώπου και σώματος να σημειώνουν τεράστια πρόοδο, ήταν θέμα χρόνου μέχρι να αναπτυχθούν θεραπείες μαλλιών που θα συνέβαλαν στη φυσική παραγωγή μαλλιών. Ας εστιάσουμε στις θεραπείες που προσφέρονται από το Bio-Merimna.

Η τριχόπτωση και η αραίωση αποτελούν ζητήματα που ταλανίζουν πάμπολλους άνδρες και γυναίκες. Ένας ανώδυνος και εγγυημένος τρόπος για να ανακτήσει κάποιος το χαμένο, πλούσιο μαλλί του είναι μέσω της μεσοθεραπείας μαλλιών. Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία που είναι εγκεκριμένη και απολύτως ασφαλής, καθώς χρησιμοποιούνται ουσίες που παρέχονται από τους οργανισμούς των ίδιων των ενδιαφερομένων. Αποτελέσματα μπορούν να παρατηρηθούν από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Για εκείνους που επιζητούν πλούσιο και πυκνό μαλλί, η θεραπεία του τριχωτού κεφαλής (Skin Hair Therapy) είναι αυτό που ψάχνουν. Στοιχεία που συμβάλλουν καθοριστικά στη θρέψη και την αναγέννηση των τριχοθυλάκων, όπως βιταμίνες και πρωτεΐνες, αποθηκεύονται στην επιφάνεια του κεφαλιού με νυγμούς. Παράλληλα, αίμα «τρέχει» στο σημείο, ενισχύοντας την ανάπτυξη των τριχών. Μέσα σε περίπου 15 συνεδρίες επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP ενισχύει την τριχοφυΐα και τονώνει τα υπάρχοντα μαλλιά μέσω ενός κοκτέιλ στοιχείων που εγχέεται στις περιοχές του τριχωτού του κεφαλιού που πάσχουν από αραίωση. Το κοκτέιλ αυτό αποτελείται από θρεπτικά συστατικά και αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι πάρθηκαν από το αίμα του ασθενούς.

Άνδρες και γυναίκες που πάσχουν από μερική ή ολική αλωπεκία μπορούν να δουν εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε 1 μήνα μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία θεραπείας με Regenera Activa. Μικρομοσχεύματα που πάρθηκαν από το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής και τέθηκαν υπό επεξεργασία για να είναι πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες κατορθώνουν να ενεργοποιήσουν και να διεγείρουν τους τριχικούς θυλάκους, γεννώντας δυνατά μαλλιά.

Κλινική Δερματολογία και Αισθητική Ιατρική