Το πρόσωπο είναι βασικό κομμάτι της ταυτότητας κάθε ατόμου. Εκεί εξωτερικεύονται όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα. Είναι απολύτως λογικό, λοιπόν, να θέλουν όλοι να το περιποιηθούν και να το κρατήσουν νέο και υγιές. Η αισθητική προσώπου είναι ένας κλάδος που έχει αναπτυχθεί φοβερά και προσφέρει ουσιαστικές λύσεις σε οποιονδήποτε επιθυμεί να κάνει κάτι όμορφο για τον εαυτό του. Το ιατρικό κέντρο Bio-Merimna στα Άνω Λιόσια προσφέρει υψηλές μη επεμβατικές υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Τι θεραπείες περιλαμβάνονται στην αισθητική προσώπου;

Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας, υπάρχει η κατάλληλη θεραπεία που μπορεί να αναζωογονήσει και να αναπλάσει την επιδερμίδα σας. Όλες οι υπηρεσίες για την αισθητική προσώπου στο Bio-Merimna χαρακτηρίζονται ως μη επεμβατικές και δεν αφήνουν επίμονους ερεθισμούς, σημάδια ή ουλές. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και το έμπειρο προσωπικό εγγυώνται ένα φυσικό αποτέλεσμα. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις διάφορες θεραπείες που προσφέρονται εδώ.

Βοηθήστε το δέρμα του προσώπου σας να απαλλαγεί από επίμονα στοιχεία, όπως νεκρά κύτταρα, στίγματα, ρύπους και άλλα, που το κάνουν να φαίνεται θαμπό και ταλαιπωρημένο. Η θεραπεία με όζον είναι ένα μεγάλο βήμα προς ένα πρόσωπο νεανικό και λαμπερό, αφού το όζον καταστρέφει νεκρά κύτταρα και βακτήρια, εισχωρώντας βαθιά στα στρώματα της επιδερμίδας.

Ο σπουδαίος συνδυασμός καθαρισμού και ενυδάτωσης επιτυγχάνεται μέσα από το Hydra Facial. Η θεραπεία αυτή συμβάλλει στην απομάκρυνση σμήγματος, στη βαθιά ενυδάτωση και την κυτταρική προστασία, οδηγώντας έτσι σε ένα λείο και υγιές αποτέλεσμα.

Η θεραπεία με AHA, ή α-υδροξυοξέα, μπορεί εύκολα να γίνει το μυστικό της λάμψης σας. Με απλά λόγια, πρόκειται για ένα ειδικό peeling που διαλύει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα λεία και καθαρή. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αλλά και η καταπολέμηση δυσχρωμιών και ακμής αποτελούν σπουδαία οφέλη των συγκεκριμένων συνεδριών.

Το μυστικό όχι μόνο για την όμορφη εμφάνιση αλλά και για τη σωστή λειτουργία κάθε μέρους του ανθρώπινου σώματος είναι η ενυδάτωση. Η θεραπεία προσώπου Super Hydration στοχεύει ακριβώς εκεί, προσφέροντας την ποσότητα νερού που χρειάζεται το δέρμα για να αναζωογονηθεί και να καταπολεμήσει φλεγμονές και τοξίνες.

Ενυδάτωση, απολέπιση, μείωση ρυτίδων και απαλή επιδερμίδα υπόσχεται η οξυγονοθεραπεία, με αποτελέσματα αισθητά ακόμα και μετά την πρώτη συνεδρία. Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Για εκείνους και εκείνες που θέλουν ένα πρόσωπο που να ακτινοβολεί υγεία και ομορφιά, η θεραπεία Skin Glow Effect είναι η τέλεια επιλογή. Πρόκειται για επαγγελματικό μασάζ προσώπου που συμβάλλει σημαντικά στην ανανέωση των κυττάρων, στη διατήρηση της υγρασίας και στη χρωματική ομοιομορφία της επιδερμίδας.

Η επιστήμη πολεμά και νικά τον χρόνο. Τα σύγχρονα μηχανήματα εισχωρούν στα στρώματα της επιδερμίδας, απαλύνοντας τα σημάδια γήρανσης. Η θεραπεία Bio Face Rf διεγείρει τους ινοβλάστες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί στην ορατή σύσφιξη του δέρματος του προσώπου απολύτως φυσικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη θεραπεία αυτή, το αρμόδιο μηχάνημα αξιοποιεί ραδιοκύματα για να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού του προσώπου, στα οποία μέχρι προηγουμένως οι ειδικοί έφταναν μόνο με εγχείρηση.

Μία ακόμα θεραπεία που επιδρά από μέσα προς τα έξω είναι η Face Contour Therapy. Αυτό το καταφέρνει στοχεύοντας στα εσωτερικά στρώματα στήριξης του δέρματος, ώστε να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου χωρίς να επηρεάζει την εξωτερική επιφάνειά του. Έτσι, σταδιακά επέρχεται σύσφιξη και ζωντάνια στο πρόσωπο.

Για να καταπολεμηθεί η πτωτική τάση των χαρακτηριστικών που παρατηρείται όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει, η λύση για το πρόσωπο είναι η θεραπεία Up Lift. Χωρίς νυστέρι, ανυψώνονται και τονίζονται τα ζυγωματικά, τα μάγουλα, η μύτη και το πηγούνι. Ταυτόχρονα, τα μάτια ξαναβρίσκουν τη σπιρτάδα τους και τα χείλη φαίνονται ζωντανά εντελώς φυσικά.

Για να απολαύσετε τα αποτελέσματα του λίφτινγκ χωρίς ενέσεις, επιλέξτε τη θεραπεία Cryo Lift, ή ελληνιστί κρυοθεραπεία. Η γήρανση «μπαίνει» στον πάγο και εσείς μπορείτε να δείτε τις ρυτίδες, τη χαλάρωση, τις πανάδες και τους λεκέδες να υποχωρούν.

Οι ειδικοί του κέντρου Bio-Merimna είναι σε θέση να ακούσουν τους στόχους σας και να προτείνουν τη θεραπεία για την αισθητική προσώπου που σας ταιριάζει.

Κλινική Δερματολογία και Αισθητική Ιατρική