Το ανθρώπινο σώμα, θνητό και ιερό, χαρίζει τη χαρά της κίνησης και της αφής σε όλους, χωρίς διακρίσεις. Αυτό κρατά τον καθένα μας στη ζωή –κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για αυτό, κάθε φορά που παρατηρείτε ένα ψεγάδι ή κάποια χαλάρωση, θα πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι για αυτήν την απόδειξη ύπαρξης. Στην περίπτωση όμως που τα σημάδια αυτά έχουν αρνητική επίδραση στην ψυχολογία και στον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους ειδικούς στο διαγνωστικό κέντρο Bio-Merimna των Άνω Λιοσίων, καθώς αυτοί κατέχουν τη γνώση και την εμπειρία στην ιατρική αισθητική σώματος να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις.

Ιατρική Αισθητική Σώματος – Μη Επεμβατικές Θεραπείες

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες και οι γυναίκες που έρχονται αντιμέτωποι με αλλαγές στο σώμα τους οι οποίες είναι ικανές όχι μόνο να επηρεάζουν δυσάρεστα τη διάθεσή τους αλλά επίσης να δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους. Υπάρχουν πολλές επιστημονικά εγκεκριμένες θεραπείες που στοχεύουν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και επιφέρουν επιθυμητά αποτελέσματα σύσφιξης με μη επεμβατικό τρόπο. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες για προσφυγή στην ιατρική αισθητική σώματος είναι το τοπικό πάχος, η χαλάρωση στα μπράτσα, οι ευρυαγγείες και η κυτταρίτιδα. Οι θεραπείες που προσφέρονται από την ειδική ομάδα του Bio-Merimna είναι οι εξής:

Εκείνοι που θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος θα επωφεληθούν από την ενέσιμη θεραπεία λιποδιάλυσης Aqualyx. Το ειδικό διάλυμα απελευθερώνεται στο υποδόριο λίπος και διασπά τα λιποκύτταρα, τα οποία αποβάλλονται από τον ίδιο τον οργανισμό. Η θεραπεία αυτή μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του κορμιού σας έχει αποθηκευτεί τόση ποσότητα λίπους που σας δυσαρεστεί, όπως χέρια, μηρούς και κοιλιά.

Η επαναστατική λύση στο αιώνιο και επίμονο πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι η ενέσιμη θεραπεία Alidya. Η δραστική σύσταση του σκευάσματος αυτού καταπολεμά την ανεπιθύμητη όψη φλοιού πορτοκαλιού, μειώνει τις ραγάδες, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και αναζωογονεί το δέρμα.

Τα σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης βρίσκουν τον «γιατρό» τους με το βιοδιασπώμενο εμφύτευμα Radiesse, γνωστό και ως υδροξυαπατίτης, που χορηγείται με ενέσεις σε προβληματικές περιοχές. Η χρήση του μπορεί να γίνει στο πρόσωπο, στον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η αποκατάσταση του χαμένου όγκου λόγω ηλικίας και βελτίωση της όψης και υφής του δέρματος.

Κλινική Δερματολογία και Αισθητική Ιατρική