Με την επιστήμη να βρίσκεται στο πλευρό του ανθρώπου, για να βελτιώσει τη ζωή του και να λύσει κάθε του πρόβλημα, η εξέλιξη που βλέπει η ιατρική αισθητική προσώπου δε θα πρέπει να εκπλήσει κανέναν. Το διαγνωστικό κέντρο Bio-Merimna στα Άνω Λιόσια όχι μόνο επικροτεί την πρόοδο αλλά την στηρίζει έμπρακτα με την Κλινική Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής. Πολλές είναι οι υπηρεσίες που στοχεύουν αποκλειστικά στην υγεία και τη σύσφιξη του δέρματος του προσώπου, ώστε να βρει ο καθένας τη θεραπεία που θα του δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιατρική Αισθητική Προσώπου με Θεραπείες Αντιγήρανσης & Ανάπλασης Δέρματος

Μη επεμβατικές θεραπείες που απαιτούν λίγο χρόνο από την ημέρα σας είναι ικανές να μεταμορφώσουν το πρόσωπό σας, κάνοντάς το νεότερο. Οι εξειδικευμένοι εργαζόμενοι του Bio-Merimna γνωρίζουν άριστα τις διαδικασίες και εγγυώνται ένα φυσικό αποτέλεσμα. Ποιες είναι οι θεραπείες αντιγήρανσης και ανάπλασης δέρματος που μπορείτε να δοκιμάσετε με απόλυτη ασφάλεια;

Η παραγωγή υαλουρονικού οξέος από τον ανθρώπινο οργανισμό μειώνεται καθώς περνούν τα χρόνια. Πλέον όμως μπορεί εύκολα ο καθένας να αναπληρώσει τη χαμένη ποσότητα, λαμβάνοντας στοχευμένα ενέσιμο εμφύτευμα. Το αποτέλεσμα; Ένα ενυδατωμένο και σφριγηλό πρόσωπο.

Ίσως η πιο γνωστή αντιγηραντική θεραπεία παγκοσμίως είναι το botox, καθώς από την πρώτη κιόλας συνεδρία μπορεί κάποιος να δει διαφορά, με τις γραμμές και τις ρυτίδες να υποχωρούν. Ένα πρόσωπο νεότερο και λαμπερό επιτυγχάνεται χωρίς καθόλου πόνο και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Γρήγορο lifting χωρίς πόνο και νυστέρι. Τοποθετούνται ειδικά νήματα κάτω από το δέρμα, στοχεύοντας στην ανόρθωση ή τη σύσφιξη του προσώπου, των ζυγωματικών και του λαιμού. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δραστική μέθοδο, με τα αποτελέσματά της να είναι ορατά ακόμα και 2 χρόνια μετά τη θεραπεία.

Μια επαναστατική μέθοδος που εντυπωσιάζει τους πάντες με τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματά της είναι η PRP. Οι ειδικοί λαμβάνουν μια μικρή ποσότητα αίματος από τον ενδιαφερόμενο. Το δείγμα αυτό υποβάλλεται σε μια επεξεργασία κατά την οποία απομονώνεται ένα θρεπτικό τμήμα του πλάσματος, για να εισαχθεί με ενέσεις στο δέρμα. Η διαδικασία αυτή οδηγεί σε ένα ανανεωμένο πρόσωπο, με λιγότερο έντονα σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης.

Μία εναλλακτική εκδοχή της παραπάνω θεραπείας είναι η PRP, κατά την οποία το ινώδες κομμάτι του αίματος απομονώνεται και χορηγείται με ενέσεις για την αντιμετώπιση της γήρανσης του προσώπου. Το ινωδογόνο του αίματος συμβάλλει στην επούλωση των τραυματισμών, προκαλώντας μια φυσική ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου και νέων κυττάρων.

Το Liquid Lift είναι η ιδανική επιλογή για άτομα που παρατηρούν μια μικρή χαλάρωση στο πρόσωπο ή τον λαιμό τους. Με τις ανώδυνες ενέσεις, οι ρυτίδες θα υποχωρήσουν, το δέρμα θα γίνει πιο σφριγηλό, το περίγραμμα θα γίνει πιο έντονο και η χαλάρωση θα μειωθεί.

Ειδική θεραπεία για αναζωογόνηση του προσώπου σε άνδρες και γυναίκες με εκλεκτά προϊόντα αντιγήρανσης από κορυφαίες εταιρείες. Ανάλογα την ηλικία και τις ανάγκες του καθενός, επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος για το τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις αρχές που διέπουν την ιατρική αισθητική προσώπου.

Κλινική Δερματολογία και Αισθητική Ιατρική